Obtinem Certificate de Urgenta sau de Forta Majora

Obtinem Certificate de Urgenta sau de Forta Majora

De ieri, 5 aprilie 2020, este functionala platforma http://csu.prevenire.gov.ro pentru obtinerea certificatului de urgenta ALBASTRU sau GALBEN.

SORA ȘI ASOCIAȚII SCA asigură, pe această cale, toți partenerii, colaboratorii, dar mai ales clienții de continuitatea serviciilor juridice în acest context atipic, din punct de vedere economic și social, adoptându-se, în acest sens, toate măsurile logistice necesare în vederea desfășurării activității în condiții optime, fără întrerupere pentru obtinerea certificatelor necesare.

Dispunem si de semnatura electronica digitala necesara obtinerii acestor certificate.

Astfel, SORA ȘI ASOCIAȚII SCA oferă servicii de consultanță și asistență operatorilor economici în vederea obtinerii Certificatului de Stare de Urgență sau de Forta Majora.

În acest sens, oricând este necesar, echipa SORA ȘI ASOCIAȚII SCA, poate veni în întâmpinarea clienților prin stabilirea unor întâlniri online, astfel încât riscul de expunere la epidemia SARS-CoV-2 (COVID-19) să fie minim.

email: Office@Sora.Ro sau suna la 0374025501

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

You May Also Like

UE-Coronavirus-Romania

UE – CORONAVIRUS – ROMANIA Fara a fi eurosceptici devine foarte clar ca Uniunea Europeana nu a putut gestiona aceasta criza, dand dovada de lipsa